Antonio Orozco: "És molt bonic quan el missatge d’una cançó arriba a totes les parts del món"

El cantant ha participat en un concert organitzat per la Societat Valenciana de Pneumologia

À Punt entrevista el cantant català Antonio Orozco / À Punt NTC

Èxit d'Antonio Orozco en la seua actuació el passat dissabte al monestir de Sant Miquel dels Reis de València. No va quedar ni una cadira buida en un concert solidari per a recaptar fons per a visibilitzar les malalties respiratòries.

El concert, organitzat per la Societat Valenciana de Pneumologia i la Direcció General de Cultura i Patrimoni, va posar el focus sobre la tercera causa de mort per malaltia a Espanya. Un equip d’À Punt Notícies va parlar amb l’artista minuts abans d’eixir a l’escenari. 

El cantant català ha reconegut el paper dels professionals de la pneumologia, que han sigut el "pulmó" durant els més de dos anys de pandèmia. Amb actuacions com l’organitzada dissabte, Orozco ha llançat un missatge a totes aquelles persones que pateixen una malaltia respiratòria perquè sàpiguen que "no estan soles" i que cada dia hi ha professionals que lluiten pel seu benestar. "Això s’ha de celebrar", ha manifestat en declaracions a À Punt NTC.

Respecte als seus últims èxits, Orozco ha publicat recentment la cançó Entre sobras y sobras me faltas juntament amb el cantant colombià Sebastián Yatra. En poc més d’una setmana la peça ja frega el mig milió de reproduccions a Spotify. L’intèrpret ha valorat positivament la reacció dels oients i està feliç perquè la cançó s’escolte en més parts del món: "És molt bonic que el missatge d’una cançó arribe a totes les parts del món". 

Antonio Orozco és un dels artistes espanyols més escoltats, amb més sis milions de persones que l'escolten mensualment en les plataformes digitals. Davant d'aquestes xifres, el cantant ha afirmat que tracta de viure la seua vida "de la manera més senzilla possible". "Sé que l’èxit és efímer, per això ho visc en calma", ha valorat. 

També et pot interessar

stats