‘Antígona’, primer espectacle de Sagunt a Escena

La inauguració ha comptat amb un espectacle de teatre, una exposició i un concert de música cubana.

‘Antígona’, primer espectacle de Sagunt a Escena
‘Antígona’, primer espectacle de Sagunt a Escena

Una versió valenciana d’Antígona és l’espectacle que dona inici, aquest dimecres, al festival Sagunt a Escena.

Aquesta versió lliure d’Antígona, dirigida per Paco Macià, està inspirada en textos que diversos autors, des de Sòfocles fins a Marguerite Yourcenar, han escrit sobre el mite d’Antígona, i és una coproducció de La Ferroviaria, l’Institut Valencià de Cultura, Teatros de Murcia-Romea, el Festival Internacional de Teatro de San Javier, Sagunt a Escena i l’Ajuntament d’Elx.

Sagunt a Escena estarà present al Teatre Romà de l’1 d’agost al 2 de setembre amb actuacions a les 22:30 hores. La següent producció que s’hi podrà veure serà Filoctetes, un espectacle del Festival de Mérida, que s’hi representarà els dies 3 i 4 d’agost.

La inauguració oficial del festival s’ha fet aquest dimarts, 31 de juliol, amb tot un seguit d’activitats, com l’espectacle Aigua, una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura, el FITCarrer Vila-real, l’Institut d’Estudis Baleàrics i 23arts; l’exposició Cal que neixin flors. A propòsit d’‘El jardí de les delícies’, un treball del grup La Tira de Dones, i un concert de música cubana a càrrec del grup Pancho Amat y su Cabildo del Son.

També et pot interessar

stats