Anna Devís i Daniel Rueda, dos artistes que juguen amb l'arquitectura

Són ambaixadors de Hasselblad i l'any 2020 van entrar en la llista Forbes dels millors joves creatius d'Europa.

Anna Devís i Daniel Rueda, dos artistes que juguen amb l'arquitectura

Acostar l'arquitectura al gran públic. Eixa és la màxima del treball d'Anna Devís i Daniel Rueda. Amb fotografies divertides que interactuen amb les ciutats són tot un referent internacional de creativitat. Sumen més d'un milió de seguidors en Instagram i treballen des de València per a tot el món.

Actualment són ambaixadors de la prestigiosa marca de fotografia Hasselblad i durant el confinament Forbes Europa els va seleccionar per a incloure’ls en el selecte llistat de persones creatives menors de 30 anys.

Hui atenen les càmeres d'À Punt Notícies per a contar-nos com és l'inici d'esta aventura creativa i empresarial que es remunta set a anys arrere, a la facultat on els dos cursaven la carrera d'arquitectura. Les seues creacions són produccions artesanals on té poca cabuda el retoc fotogràfic. Una sola imatge pot costar-los entre una setmana i un mes de treball.

Han treballat per a marques internacionals com Disney, Facebook o Netflix però també molts particulars volen tindre la seua obra al saló de casa. Curiosament, davant de les nostres càmeres signen dos edicions limitades que viatjaran fins a Alemanya i els Estats Units i ens confessen que tot i la fama, encara no han tingut cap comprador d'Espanya. 

També et pot interessar

stats