Ángel Muñoz triomfa a Sagunt a Escena amb ‘Claroscuro’, una particular visió del flamenc

El ballarí presenta un espectacle en el qual el ball i el so comparteixen protagonisme.

Ángel Muñoz en la representació de la seua obra "Claroscuro", al teatre Romà de Sagunt | À Punt NTC

El ballarí Ángel Muñoz va exhibir anit a l'escenari de Sagunt a Escena la seua particular visió del flamenc amb Claroscuro

En un ambient quasi místic, l'artista cordovés va acompanyar amb el seu taconeig una música d'arrels flamenques, però fusionada amb bases sonores digitals i sons d'instruments més pròxims al jazz que a la música tradicional. Un espectacle amb intensitat continguda en el qual el ball i el so comparteixen protagonisme.

Aquesta nova obra continua la recerca que el ballarí realitza des d’Ángel: del blanco al negro de les formes de la dansa i el so característiques del flamenc.

Per a açò compta amb la col·laboració de Daniel Muñoz, que s'encarregarà de dirigir l'espectacle, i de la música electrònica en el directe, Miguel Ortega cantant i guitarra, i Diego Villega als instruments de vent. El muntatge de l'obra està estructurat en set escenes que van des de la “Penombra” fins a la peça que li dona títol, passant per noms com “Ombres”, “Contrast” o “Claredat”.

En l'espectacle es tocaran diversos pals del flamenc, però amb estructures musicals i coreogràfiques qüestionades per l'innovador concepte d’Artomático, de David Muñoz, qui debutà discogràficament en 2016 amb el seu àlbum Electroflamenco

També et pot interessar

stats