Andy & Lucas, Goran Bregovic, Stay Homas i Los Chichos, primers confirmats per a les Nits de Vivers 2024

La venda d'entrades s'activarà pròximament i s'anunciarà la resta de noms que completaran el cartell

Primeres confirmacions de les Nits de Vivers
Primeres confirmacions de les Nits de Vivers / Instagram: @nitsdeviversvalencia

La quarta edició del cicle de concerts Nits de Vivers se celebrarà entre el dimecres 24 de juliol i el diumenge 4 d'agost d’enguany als Jardins de Vivers de València, amb Andy & Lucas, Goran Bregovic, Stay Homas i Los Chichos com a primers artistes confirmats. Així ho ha anunciat l’organització en un comunicat, que ha explicat que la venda d'entrades s'activarà pròximament i s'anunciarà la resta de noms que completaran el cartell. 

En concret, el 25 de juliol actuaran Andy & Lucas dins de la seua gira de comiat "Nuestros últimos acordes". Un concert amb el qual el duo gadità dirà adeu al públic valencià després de vint anys de trajectòria.

La programació continuarà amb dues nits en les quals els assistents podran gaudir de la música balcànica i la fusió dins del festival Karavan Palace. El 26 de juliol estarà protagonitzat pel serbi Goran Bregovic, autor de les bandes sonores de diverses pel·lícules de fama mundial, que arribarà a València per a presentar The belly button of the world, un àlbum amb obres escrites per a tres violins solistes, una orquestra simfònica i un sextet de veus masculines. A aquest concert se sumaran la banda francesa Babylon Circus i els valencians Huracán Romántica. 

I el 27 de juliol serà el torn de Stay Homas, que després de nàixer durant el confinament, diu adeu als escenaris de manera indefinida. En el concert, portaran en directe les cançons del seu últim àlbum, Homas, així com els grans èxits de la quarantena. També hi estaran presents la banda formada per músics argentins i colombians Che Sudaka i les valencianes Maluks, entre altres artistes per confirmar.

El 28 de juliol passarà per Vivers una nova gira de comiat, la de Los Chichos. Amb més de trenta milions de discos venuts, la banda ha deixat una empremta en la història musical espanyola des que publicara el seu primer senzill el 1973. 

També et pot interessar

stats