Andreu Valor presenta el seu nou treball 'Un nou món'

L’autor ja ha tancat quaranta dates per a aquest 2022 sense encara haver tret el disc

Andreu Valor presenta el seu nou treball 'Un nou Món'

El cantant Andreu Valor presenta aquest dissabte 18 de juny a Cocentaina (el Comtat), el seu nou treball que s’anomena ‘Un nou món’. Es tracta del nové disc que presentarà a casa seua i que per a ell té un valor molt important, ja que són moments de molta eufòria.

Al costat dels seus companys, productors i escuders Hèctor Tirado i Blai Antoni han presentat en À Punt aquest nou disc que demà, 16 de juny, veurà la llum. El cantautor ha explicat que les cançons no les fa per a ell i que prenen sentit quan algú vol escoltar-les.

Reivindicar el dret de la vida és el concepte que tracta aquest nou disc ‘’ajudar-nos i cuidar-nos són paraules que no es fan servir massa i ens fan la vida molt més amable, parlarem de tot un poc’’ assenyala el cantautor.

Després de 20 anys xafant escenaris i amb nou discos de carrera, Andreu Valor ha deixat clar que el que més li agradaria és estar tota la vida dalt de l’escenari. ’Poder tindre els peus a terra i veure que l’evolució és constant i tranquil·la, així és tot més fàcil de controlar i té les seues coses bones'', ha manifestat.

També et pot interessar

stats