Amenábar adaptarà un còmic de Paco Roca per a la seua primera sèrie de televisió

L'il·lustrador valencià ha sigut guardonat amb el Premi Inkpot en la Comic-Con de San Diego, als Estats Units.

Paco Roca exposa el seu panell en la Comic-Con de San Diego
Paco Roca exposa el seu panell en la Comic-Con de San Diego / Efe

El cineasta Alejandro Amenábar dirigirà l'adaptació del còmic de Paco Roca i Guillermo Corral El tesoro del Cisne Negro en una sèrie per a Movistar, fet que suposa la seua primera incursió en les sèries televisives.

El tesoro del Cisne Negro serà una minisèrie amb dosi de ficció d'aventures i crònica documental a parts iguals. No comptarà amb els autors de la novel·la gràfica com a guionistes, encara que sí que han col·laborat amb Amenábar per a ajudar-lo en el disseny del guió, del qual s'encarregarà el mateix director. 

El còmic, publicat el 2018 amb el guió de l'escriptor i diplomàtic Guillermo Corral i els dibuixos del valencià Paco Roca, converteix en una història d'intrigues polítiques la lluita real d'Espanya per recuperar els tresors d'una fragata afonada al començament del segle XIX.

Paco Roca, que ja va guanyar en 2012 el Goya per l'adaptació cinematogràfica del seu còmic Arrugues, ha vist també convertida en pel·lícula la seua novel·la autobiogràfica Memorias de un hombre en pijama i ja treballa en l'adaptació d'una altra de les seues obres, La casa (2015). 

Roca rep el Premi Inkpot en la Comic-Con de San Diego

Aquest cap de setmana, Paco Roca ha sigut guardonat amb el Premi Inkpot en la Comic-Con Internacional de San Diego. El guardó reconeix destacades personalitats per la seua contribució al món dels còmics, la ciència-ficció, el cine, la televisió o l’animació. 

També et pot interessar

stats