Alfred García presenta ‘1016’ a Vivers

Les formacions valencianes Tardor i Els Jóvens acompanyaran el músic català.

Alfred presenta ‘1016’ aquest divendres en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València
Alfred presenta ‘1016’ aquest divendres en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València / Europa Press

Els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València acullen aquest divendres una nit de pop, rock i ritmes d'inspiració tradicional amb l'actuació del cantant Alfred García, que presentarà l'àlbum 1016, així com les formacions valencianes Tardor, que posarà punt final a la gira Patraix, i Els Jóvens.

1016 es va publicar el mes de desembre passat i Alfred García signa quinze de les setze composicions de l'àlbum, moltes de les quals van ser escrites durant la seua estada en Operación Triunfo. Musicalment, predominen els mitjos temps d'inspiració rockera, però també hi ha tocs de pop, jazz, funk i disco que demostren l'esperit eclèctic de l'autor.

Tardor i Els Jóvens, talent local

Tardor és una formació de pop rock de València que va debutar el 2012. El seu darrer treball, Patraix (2017), va suposar un salt per a la banda: lletres més concretes, un volum més baix, un tempo més relaxat i noves textures sonores.

Els Jóvens és un grup originari de Sant Vicent del Raspeig que s'ha convertit en la gran sensació de la música valenciana en l'últim any amb el seu folklore pop, elaborat amb instruments tradicionals. El grup va ser el gran triomfador dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, amb tres guardons. 

També et pot interessar

stats