Alcoi acomiada Camilo Sesto

La capella ardent amb les cendres de l’artista s’instal·larà a les 11:00 h al saló de plens i estarà oberta fins a les 20:00 h.

Capella ardent amb les cendres de Camilo Sesto a l'Ajuntament d'Alcoi
Capella ardent amb les cendres de Camilo Sesto a l'Ajuntament d'Alcoi / À Punt NTC.

Els alcoians donen l’últim adeu aquest dijous a Camilo Sesto. La ciutat natal de l’artista ha obertla capella ardent amb les cendres de l’artista, perquè la ciutadania li reta el seu particular tribut. Posteriorment, les cendres de Camilo Sesto, que va morir el 8 de setembre, reposaran al cementeri del municipi.

L’Ajuntament ha preparat un comiat senzill, en què no hi haurà parlaments ni discursos oficials. Serà un adeu a Camilo Sesto “emotiu i sentit, però senzill, seguint amb el mateix estil de tots els actes realitzats en vida al cantant”, segons ha avançat Antonio Francés, alcalde d'Alcoi.

La capella ardent s’habilitarà al saló de plens del consistori a partir de les 11:00 h i estarà oberta fins a les 20:00 h perquè el veïnat puga acomiadar-se del cantant i compositor que va rebre la Medalla d'Or i va ser nomenat fill predilecte d'Alcoi. El tribut pòstum que rebrà Camilo Sesto a Alcoi ha sigut possible després de l'acord de l'Ajuntament i l'advocat de l'hereu universal per a portar les seues restes a la ciutat natal del cantant.

A més dels reconeixements pels seus èxits professionals, la trajectòria de Camilo Sesto ha continuant rebent guardons honorífics després de mort. De fet, el passat Nou d’Octubre Camilo Sesto va rebre, a títol pòstum, la distinció d'ambaixador de la Comunitat Valenciana per part de la Generalitat i, sols uns dies després, el Premi Ondas.

L’alcalde del municipi va anunciar fa uns dies que la capital de l’Alcoià acollirà un museu dedicat al cantant per al qual s’estudia a hores d’ara la ubicació.

També et pot interessar

stats