Alba Reche, nominada als Grammy Llatins 2020

Competeix en la categoria de millor enginyeria de gravació.

Imatge del videoclip 'Quimera' d'Alba Reche
Imatge del videoclip 'Quimera' d'Alba Reche / Twitter: @_albxreche

Els premis Grammy Llatins han donat a conéixer els seus nominats per a l'edició de 2020. La gala tindrà lloc el pròxim 9 de novembre a Miami i tindrà una gran participació d'artistes que actuaran de manera virtual des de diverses parts del món.

Entre les principals nominacions destaca la de la il·licitana Alba Reche, que competeix en la categoria de millor enginyeria de gravació per la producció del videoclip de la seua nova cançó "Quimera". Entre els nominats també estan Jesse&Joy per la cançó "Aire", Céu per la cançó "Apká!", Álex Cuba per "Sublime" i Debi Nova per "3:33".

Quan es va conéixer la seua nominació, Reche no va tardar a publicar en xarxes socials els seus agraïments i suport a tots els seguidors per escoltar la seua cançó.

L'exconcursant d'OT està previst que faça un concert el pròxim dijous dia 3 de desembre a la sala Moon de València, sempre que les mesures de seguretat no ho impedisquen.

Pablo López, Aitana o Amaia, també nominats

Entre els nominats als premis Grammy Llatins també apareixen altres personalitats del món de la cançó espanyoles. Entre elles es troba Aitana, nominada a millor àlbum vocal pop per Spoiler; Amaia, nominada a millor vídeo musical en versió llarga per "Una vuelta al sol" o Pablo Alborán, nominat a millor gravació de l'any i millor cançó pop per "Cuando estés aquí".

També et pot interessar

stats