Alacant ultima els assajos per a la gala d’elecció de les belleses del foc

Dins de tres dies, foguerers i barraquers coneixeran els noms de les màximes representants de les Fogueres de Sant Joan

Últim assaig de la gala d'elecció de les bellees del foc d'Alacant de 2023 / À Punt NTC

Aquest divendres i dissabte Alacant elegirà la bellesa del foc infantil i la bellesa del foc, respectivament, en dues gales que es podran seguir a través del web d’À Punt Mèdia a partir de les 20:30 hores i en diferit per la televisió aquest dissabte. I perquè tot vaja rodat en les dues celebracions, aquest dimecres de vesprada s’ha celebrat l’últim assaig.

Des de les 18:30 hores de la vesprada, les 77 candidates infantils i les 66 majors, han assajat a la plaça de bous d’Alacant, on se celebren els actes de l'elecció, que per primera vegada tindran lloc al novembre. Els nervis ja estan fent acte de presència, però també la il·lusió. I és que, encara que totes somien a ser les representants de la festa, només dues poden ser-ho.

Foguerers i barraquers esperen amb ganes els actes d’elecció que ha preparat la Federació de les Fogueres de Sant Joan i, segons la presidenta, Toñi Zarco, la previsió és que la plaça s'òmpliga de gom a gom malgrat el canvi de data. “Tenim moltes ganes de conéixer la nova representant de les Fogueres 2023 i estem molt contents de poder avançar i continuar endavant", afirma. 

També et pot interessar

stats