Alacant s'ompli de teatre, música i dansa amb les Fogueres Culturals

L'agenda prevista esguitarà els barris amb propostes en molts casos dirigides als més menuts

Les Belleses del Foc, Alba Muñoz Navarro i Martina Lloret Rocamora, presenten el programa
Les Belleses del Foc, Alba Muñoz Navarro i Martina Lloret Rocamora, presenten el programa / Ajuntament d'Alacant

Alacant s'ompli de festa i de cultura este cap de setmana. El programa de Fogueres Culturals d'enguany ofereix, des de hui divendres i durant tot el cap de setmana, diverses activitats per a grans i menuts.

Comença amb el concert Colla Federal de la Federació de Folklore d'Alacant, celebrat a la Casa de la Música del centre cultural Les Cigarreres a les 18:00 hores, segons ha indicat l'Ajuntament en un comunicat. En el concert participen el cor de veus Sèneca, de la foguera Sèneca-Autobusos i el grup de dansa Festa i Foc. L'entrada és lliure i queda limitada a l'aforament de la sala.

Precisament este dissabte el centre cultural tanca la XIII edició del festival Abril en Dansa, que s'ha celebrat en catorze espais d'Alacant, Elx i Múrcia, oferint més d'una trentena d'espectacles i activitats dirigits per la coreògrafa i ballarina Asun Noales, amb el nom de Miscelánea.

Teatre i activitats infantils

La programació de Fogueres Culturals també preveu nombroses activitats infantils en els barris de la ciutat i diverses obres teatrals. Entre altres, el Teatre Principal acull divendres a les 20:30 hores la representació de l'obra Equilibrio, sobre una parella adinerada de mitjana edat que veu trencada la seua complaença quan els amics de tota la vida apareixen a la porta afirmant que una por invasora els ha obligat a eixir de casa.

Diumenge, a les 18:00 hores, arriben al Principal Macha y el Oso, una representació familiar que convidarà els més xicotets a formar part cantant i ballant al costat dels seus amics del bosc.

Eixe mateix dia, a les 19:00 hores, té lloc el musical Las novias viudas, que tracta de la història d'una jove d'Alacant que està en una presó provisional per a dones en acabar la Guerra Civil i es veu obligada a cantar als carcellers per salvar la vida.

Per la seua part, els cicles Menutsbarris han organitzat activitats per a xiquets durant este divendres, igual com Escena d'ací, de Cultura en Barris, amb representacions al Centre Social Isla de Cuba, al castell de Santa Bàrbera i a l'Espai Sèneca.

També et pot interessar

stats