Alacant exhibeix 50 obres contemporànies de joves artistes espanyols i portuguesos

La mostra de la Fundació Coca-Cola, que es pot veure al MACA i a la Llotja del Peix, inclou pintura, vídeo, fotografia i escultura.

Una de les obres de la mostra ‘Construint històries’ , de la Fundació Coca-Cola, a Alacant
Una de les obres de la mostra ‘Construint històries’ , de la Fundació Coca-Cola, a Alacant / Efe

La Llotja del Peix i el Museu d’Art Contemporani d’Alacant (MACA) acullen fins el pròxim 28 d’abril la primera exposició d’art contemporani de la Fundació Coca-Cola a Alacant, amb mig centenar d’obres de joves artistes d’Espanya i Portugal. La mostra inclou una selecció de diverses disciplines com la pintura, vídeo, fotografia, escultura i dibuix.

L’exposició “Construint històries’ compta amb obres d’Isidro Blasco, Eva Lootz, José Manuel Ballester, Txomin Badiola, Equipo Crónica o Juan Navarro Baldeweg. L’objectiu és oferir una idea sobre l’amplitud de les tendències i la diversitat de les expressions mitjançant les quals els artistes reflecteixen de manera particular la realitat interior i exterior de la seua època, segons compta la comissària de la mostra, Lorena Martínez del Corral

Moltes de les obres han sigut adquirides en la Fira ARCO de joves artistes espanyols i portuguesos. Entre els nous artistes de renom estan Juan Usle, José María Sicília, Rubén Guerrero, Secundino Hernández i les noves generacions.

Entre les obres triades destaca una de l’alacantí Isidro Blasco, que ha sigut col·locada al costat d’una altra del seu pare (Arcadi) al MACA, així com una instal·lació d’Alicia Martín. També cal ressenyar tres obres de vídeo, instal·lacions d’altres disciplines i obres d’altres alacantins com Teresa Lanceta, Juan López Luz i Juan Navarro.

També et pot interessar

stats