Alacant Desperta programa 200 activitats per al cap de setmana

El festival se celebra al tossal del castell de Sant Ferran amb el lema "Art per a conviure".

300 propostes artístiques i culturals fins diumenge
300 propostes artístiques i culturals fins diumenge / Menchu Illán

Alacant Desperta és una plataforma de promoció de la cultura alternativa relacionada amb la música i les arts urbanes, que se celebra al llarg del cap de setmana al tossal del castell de Sant Ferran. Amb el lema "Art per a conviure", hi participen 300 artistes que actuen en huit espais diferents, com ara arts escèniques, educació activa, rock, hip-hop, espai poètic, sound system i esports urbans. Aquesta sisena edició incorpora l'espai sobre educació i té present l'atenció integradora de totes les persones amb diversitat funcional. 

Les actuacions i tallers d'Alacant Desperta, que començaren divendres de vesprada i s'allargaran fins diumenge a la nit, són gratuïtes i van adreçades a totes les edats. També hi ha un mercadet de bescanvi i una visita guiada a la fortalesa de Sant Ferran. 

El festival està impulsat per l'associació cultural Alacant Desperta i té la col·laboració de l'Ajuntament d'Alacant. S'hi espera una bona participació, com la de l'any passat quan hi assistiren 15 mil persones.

L'espai de cultura base dedicat a xiquets i joves ha estat molt animat al llarg del matí / Menchu Illán

També et pot interessar

stats