Alacant celebra el Cuquet Fest amb un concert de Trobadorets

Plataforma per la Llengua col·labora amb el Casal Tio Cuc en la sisena edició del festival infantil

Programació del Cuquet Fest
Programació del Cuquet Fest / Casal Popular Tio Cuc

Alacant celebra aquest dissabte la 6a edició del Cuquet Fest, una nova edició del festival infantil de les arts organitzat pel Casal Popular Tio Cuc en col·laboració amb Plataforma per la Llengua. La festa, que en un principi s'anava a celebrar el 20 de maig, va haver d'ajornar-se a causa de les previsions meteorològiques.

La seu del Casal Tio Cuc, ubicat al carrer Sant Leandre d'Alacant, acollirà durant tota la jornada activitats per a un públic infantil i familiar: tallers, jocs, llibres, màgia i música. A més, com a plat fort, hi actuarà de vesprada el grup Trobadorets.

De matí, des de les 11 hores fins a les 13 hores, hi haurà tallers d'espart, modelat de figures de fang, xapes i moltes més activitats per als xiquets, i a les 12:30 començarà l'espectacle de màgia amb el mag Magic Almendros. Ja de vesprada, des de les 17 hores fins a les 19 hores, es realitzaran jocs de fusta tradicionals amb fustes reciclades, i a les 18:30 hores els assistents podran gaudir del concert de Trobadorets, que presentarà a la ciutat el sisé disc, Tira-li. La banda musical ha oferit ja més de 500 concerts, amb una expressió musical fonamentada en cançons de la música tradicional infantil valenciana.

El Cuquet Fest d'Alacant va nàixer fa sis anys com una iniciativa d'activitats lúdiques pensades per a un públic infantil i familiar. El festival ha programat durant aquests anys d'història tallers, activitats i espectacles didàctics i còmics, que adapten al temps actual la identitat valenciana. La trobada també reivindica els drets lingüístics dels valencianoparlants i la necessitat d'ampliar l'oferta cultural en valencià a la ciutat d'Alacant i a les comarques del sud del País Valencià.

També et pot interessar

stats