Alacant acull el concert A tota Banda! a càrrec de més de 100 músics de tot Espanya

Dirigit per Luis Cobos, Rafael Sanz-Espert i José Vicente Díaz Alcaina, interpretaran peces de Ruperto Chapí o Bernardo Adam Ferrero

Imatges dels assaigs del concert A tota Banda! a càrrec de més de 100 músics de tot Espanya / À Punt NTC

L’Auditoria de la Diputació d’Alacant (ADDA) ha acollit dilluns i dimarts el VIII Congrés Nacional d’AMProBand, en què 120 músics i músiques representants de bandes simfòniques de tot Espanya s’han reunit per a debatre sobre el seu futur i la necessitat de presentar produccions de qualitat per a atraure públic.

Durant les dues jornades d’aquesta trobada s’han dut a terme ponències, taules redones i conferències a càrrec de reconeguts directors i compositors, i també s’han fet els assaigs del concert amb què posaran fi al congrés. Una actuació a càrrec de totes les persones que participen en les jornades, i que estarà dirigida per Luis Cobos, Rafael Sanz-Espert i José Vicente Díaz Alcaina. Interpretaran peces tradicionals de Ruperto Chapí o del mestre de les bandes de música valencianes, Bernardo Adam Ferrero.

El concert, amb nom A tota Banda!, ha sigut un èxit a les edicions anteriors del congrés, celebrades en altres ciutats de l’estat com ara Madrid, Badajoz o Santiago de Compostel·la, i és la cloenda perfecta per a aquests dos dies en què Alacant ha sigut la capital espanyola de les bandes de música.

També et pot interessar

stats