Agenda cultural: els quadres de Klimt cobren vida a València en una exposició multimèdia

L’exposició encapçala un cap de setmana amb una gran oferta teatral

Fragments de l'oferta cultural del cap de setmana / À Punt NTC

Endinçar-se dins d’un cuadre de Gustav Klimt i gaudir del seu moviment és possible gràcies a l’exposició de l’Ateneu Mercantil de València, que acull aquest cap de setmana unes instal·lacions interactives de les seues obres. Les imatges en moviment són projectades en llenços que recreen l'obra pictòrica d'un dels artistes més icònics del passat segle.

Viatge a la mort i la vida 

A més, aquest cap de setmana està ple d’ofertes teatrals. Una d’elles és la funció dramàtica que programa el Teatre Principal de Castelló. Reflexions al voltant de la mort és la representació és obra del dramaturg i director Àlex Rigola. Alba Pujol i Pep Cruz protagonitzen la peça teatral.  

'Mojigatos', a l'auditori de Torrent

L'actor Gabino Diego i l'actriu Cecilia Solaguren van a la recerca del sexe perdut, després d'una relació de parella que dura 9 anys. La versió i direcció d'este joc escènic està a càrrec de la valenciana Magüi Mira. L'auditori de Torrent és l'escenari d'aquesta suggeridora oferta.

Isadora Duncan balla per als xiquets

El teatre Arniches d'Alacant acull aquest diumenge la companyia catalana Blink Flash, que ens fa viatjar al món sensorial de la reconeguda ballarina Isadora Duncan. Una experiència artística i educativa recomanada sobretot per al públic infantil.

També et pot interessar

stats