Acomiadar l’any amb teatre: l’aposta cultural de la Sala Russafa i el teatre Olympia

Els espais doblaran les mesures sanitàries i els assistents necessitaran certificat covid

La Sala Russafa tanca el 2021 amb un espectacle de Cap d'Any / À Punt NTC

La Sala Russafa i el teatre Olympia Metropolitana de la ciutat de València han decidit acomiadar l’any 2021 amb una celebració original i diferent: els espectadors podran celebrar l’arribada de 2022 des del pati de butaques, mentre gaudeixen d’una obra de teatre.

Es tracta d'una iniciativa amb què pretenen posar en valor la cultura segura durant la pandèmia, al mateix temps que ofereixen una alternativa a aquelles persones sense grans planificacions, després de la cancel·lació dels grans esdeveniments públics, com les campanades a la plaça de l’Ajuntament de València.

"Celebrar aquesta nit en un teatre és el més meravellós que et pugues imaginar, perquè venen persones que gaudeixen la cultura i que necessiten sentir-se acompanyades" ha expressat Maria Ángeles Fayos, directora de comunicació de l'Olympia.

Joan Carles Garés, gerent de l’espai cultural de Russafa, ha explicat a À Punt Notícies el procediment de la peculiar festa, en què “es doblaran encara més les mesures sanitàries amb ventilació abans, durant i després de la funció, higienització de les butaques i la petició del certificat covid”.

Chema Cardeña, director artístic de La Sala Russafa, ha assegurat que donaran les campanades i després continuaran amb la funció per a donar pas a un any “que necessitem començar al més prompte possible”.

També et pot interessar

stats