Acaba la trentena edició de la fira Estampa a Madrid

Sis de les cent galeries d'art contemporani que han mostrat la seua obra al recinte ferial d'Ifema són valencianes

Una de les obres presentades en la fira Estampa 2023 / À Punt NTC

La fira Estampa tancava aquest diumenge al recinte d'Ifema de Madrid, on celebrava el seu 30é aniversari. Una edició commemorativa que ha comptat amb la participació de més de 100 galeries d'art contemporani, amb obres de prop d'un miler d'artistes nacionals i internacionals. Les galeries valencianes també han tingut el seu espai en la fira, ja que sis de les cent que hi ha hagut eren del nostre territori. Algunes, fins i tot, d'última generació, com l'acabada de nàixer Tuesday to Friday.

Aquesta convocatòria, consolidada com la gran cita de tardor del mercat de l'art a Espanya i una referència per al galerisme i el col·leccionisme, ha comptat en aquesta ocasió amb la intervenció de Jordi Teixidor i José María Yturralde com a artistes convidats.

Aquest programa commemoratiu del 30é aniversari d'Estampa s'estableix a partir de l'anàlisi i estudi de les referències, interessos, influències i aportacions acústiques, científiques i musicals que el compositor i musicòleg Miguel Álvarez Fernández duu a terme sobre l'obra dels artistes convidats, per a reunir els seus resultats en un àlbum commemoratiu amb tota la documentació sorgida de l'estudi, a més d’una edició d'aquests sons en un disc de vinil en edició limitada per a col·leccionistes.

I les galeries valencianes també han tingut el seu espai en la fira, ja que sis de les cent que hi ha hagut eren del nostre territori. Algunes, fins i tot, d'última generació, com l'acabada de nàixer Tuesday to Friday.

També et pot interessar

stats