À Punt viatja a Madrid amb milers de fallers per a retransmetre la mascletà

S’emetrà en directe un programa especial des de les 12:30 h presentat per Ferran Cano i Àlex Blanquer en companyia de la pirotècnica Reyes Martí i nombrosos personatges populars valencians que resideixen a la capital

Mascletà a la plaça de l'ajuntament de València
Mascletà a la plaça de l'Ajuntament de València / À Punt Mèdia

La Comunitat Valenciana trasllada a Madrid un dels majors espectacles pirotècnics de l’actualitat i un dels patrimonis culturals i festius més importants que tenim. Diumenge, milers de fallers visitaran la capital per a assistir a la mascletà que l’empresa de Llanera de Ranes Pirotècnia Valenciana dispararà a Madrid Río. Un espectacle de set minuts amb 307 kg de pólvora, el triple del que es dispara en les mascletaes de la plaça de l’Ajuntament de València durant les Falles.

El programa especial des del pont d’El Rey de Madrid, començarà a les 12:30 hores, presentat per Ferran Cano i Àlex Blanquer, acompanyats de la pirotècnica Reyes Martí i un important grup de valencians residents a Madrid com Ana Cuesta, periodista valenciana que ha treballat en l’antiga RTVV i que ara és presentadora d’informatius de La Sexta. Va formar part de la cort d’honor de la fallera major de València del 2009. A les 13:00 h es dispararà la mascletà i després coneixerem les valoracions dels convidats i els protagonistes d’aquesta celebració que promou la imatge turística i cultural de la Comunitat Valenciana.

El programa especial en directe comptarà amb els reporters Berta Báidez i Carles Navarro entre el públic i les autoritats que s’acosten a disfrutar de l’espectacle pirotècnic. L’organització espera l’assistència d'un públic nombrós que arribarà de tota la Comunitat Valenciana perquè l’acte ha disparat la venda de bitllets de tren i autobús, i algunes associacions han organitzat viatges per a viure l’acte in situ.

À Punt retransmetrà aquesta mascletà i compartirà el senyal amb Telemadrid, que també l'emetrà en directe en un programa especial.

També et pot interessar

stats