À Punt presenta el videoclip de Xavier Sarrià per al film 'La mort de Guillem'

El músic ha comptat amb la col·laboració de Pep Gimeno, Botifarra, i l'Escoleta del Cor de l'Eliana.

Captura de pantalla del 'banner' promocional del videoclip al compte de Youtube del músic Xavier Sarrià
Captura de pantalla del 'banner' promocional del videoclip al compte de Youtube del músic Xavier Sarrià / Youtube

À Punt presenta, a partir de les 21:00 h, 'No s'apaguen les estreles', el videoclip de Xavier Sarrià per a la banda sonora de La mort de Guillem, la pel·lícula sobre l'assassinat del jove antifeixista de Burjassot Guillem Agulló a Montanejos l'11 d'abril de 1993.

El clip s'anticipa una setmana a l'estrena simultània del film, el pròxim divendres 2 d'octubre, a les televisions públiques valenciana (À Punt), catalana (TV3) i balear (IB3).

Sarrià, un dels membres fundadors de la banda Obrint Pas, ha composat la peça musical amb la col·laboració especial del cantautor de Xàtiva Pep Gimeno. Botifarra, i l'Escoleta del Cor de l'Eliana.

La mort de Guillem és una producció d'À Punt Mèdia, TV3, Suica Films i Som Batabat. El film recorda el crim feixista i aborda la lluita de la família d'Agulló per a netejar la seua memòria, una camí ple d'entrebancs i pressions per part de membres de la ultradreta.

L'Audiència Provincial de Castelló va resoldre que la mort es va produir en una baralla juvenil, obviant les motivacions polítiques, i va condemnar l'autor confés del crim, el neonazi Pedro Cuevas, a 14 anys de presó dels quals només en va complir quatre.

També et pot interessar

stats