À Punt Mèdia rep el Premi Vila de Massamagrell

L’Ajuntament ha reconegut l’espai públic de comunicació valencià per portar el nom de Massamagrell “més enllà del terme”.

La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, recull el Premi Vila de Massamagrell
La directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, recull el Premi Vila de Massamagrell

L’Ajuntament de Massamagrell ha lliurat a À Punt Mèdia el Premi Vila de Massamagrell per contribuir a portar el nom d’aquest municipi de l’Horta Nord “més enllà del terme”.

En aquesta segona edició dels premis, el consistori també ha guardonat Héctor Álvarez com a persona destacada per la seua trajectòria personal o professional; l’Associació Cultural Sant Antoni, per la seua tasca social; i Obra Social La Caixa, per ser una entitat que ha col·laborat en l’impuls i transformació de Massamagrell.

El lliurament de les distincions s’ha fet durant les festes que Massamagrell celebra fins diumenge que ve, 14 de juliol, amb una programació cultural àmplia, diversa, que promou l’oci esportiu i saludable, i adaptada a totes les edats.

Entre les novetats d’aquesta edició de les festes es troba la Fira del Comerç, que comença aquest divendres, i el festival Sona Massana, aquesta nit, a partir de les 23:00 hores, amb els concerts de la Sonrisa de Julia i Chenoa.

També et pot interessar

stats