À Punt emet la gala de l’Any Fuster la nit del dilluns

L'homenatge es va celebrar al Teatre Principal de València el passat 23 de novembre, el dia que l'intel·lectual i assagista hauria fet cent anys

22.11.2022 | El documental ‘L’empremta de Joan Fuster’
22.11.2022 | El documental ‘L’empremta de Joan Fuster’

Aquest dilluns, 20 de febrer, a les 23 hores, À Punt emet la gala que es va celebrar al Teatre Principal de València el dia en què Joan Fuster hauria fet 100 anys, el 23 de novembre. En l'acte es fa una representació teatral encapçalada per Alfred Picó (que ja va es va posar en la pell de l’escriptor en l’obra de teatre El tocadiscos de Fuster ), acompanyat per Noèlia Pérez i Josep Zapater.

També hi ha actuacions musicals de Sandra Monfort, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet o Andreu Valor. La gala es completa amb testimonis de persones que van conéixer Joan Fuster, com el pintor Manuel Boix, la galerista Pilar Dolz o l’humorista Eugeni Alemany.

A continuació, a les 0:10 hores, es podrà tornar a veure el documental L’empremta de Joan Fuster, que fa un viatge pels episodis més rellevants de la vida de l’escriptor en què es combinen testimonis dels qui el van conéixer amb la mirada de les noves generacions.

També et pot interessar

stats