75 anys del naixement de Nino Bravo

Aielo de Malferit rendeix aquest dissabte un homenatge al cantant.

VÍDEO | 75 anys del naixement de Nino Bravo

Es compleixen 75 anys del naixement del cantant Nino Bravo. L'autor de cançons com 'Libre', 'Un beso y una flor' o 'Noelia' va morir en un accident de tràfic l'any 1973 quan viatjava des de València a Madrid. 

Bravo va ser un dels cantautors espanyols més destacats de la seua època. Va morir amb tan sols 28 anys, però va deixar un llegat ampli i que s'ha convertit en part important de la història i el folklore espanyol. A més, va representar a Espanya en diversos festivals musicals com ara el Festival Internacional de la Cançó al Brasil (1970 i 1972) i a Xile (1971); o la tercera Olimpíada Mundial de la Cançó el 1970, a Grècia.

Per a commemorar aquest dia, la localitat d'Aielo de Malferit, a la comarca de la Vall d'Albaida, i lloc de naixement del cantant, farà una sèrie d'activitats per a recordar-lo i homenatjar-lo. Així, el seu museu romandrà obert des de les 6 de la vesprada i fins a les 9 de la nit. A més, al passeig de l'Eixample hi haurà un concert en la seua memòria amb la presència de la seua filla, Eva Ferri. En ell es cantaran les seues cançons més conegudes, juntament amb projeccions de la seua vida personal i professional.

També et pot interessar

stats