Més de 60.000 persones han vist ja 'L'Équilibre', el nou curtmetratge del grup Mugroman

Dotze minuts de videoclip que conten la història d'un expatriat que torna a casa després de viure lluny de casa durant anys

El curtmetratge 'L'Èquilibre' és el videoclip de la nova cançó del grup de Xixona Mugroman / À Punt NTC
Menchu Illán
25 d'octubre 2021 - 16:10

"L'Équilibre" és el títol del primer curtmetratge de l'escena valenciana gravat a París. Ha estat dirigit pel director, guionista i productor valencià Pau Berga ja l'han vist més de 60.000 persones.

Aquest curtmetratge està inspirat en la vida de Javi Ivànyez, periodista i cantant de Mugroman, la banda rockera de Xixona. Un film, de 12 minuts i rodat en 30 localitzacions de París, conta la història d'un migrant que torna a casa després d'anys. 

Viure en una ciutat estrangera et lleva i et dona molt, explica Ivànyez a À Punt Notícies. “Quan estàs ací trobes a faltar allò i quan estàs allí trobes a faltar les coses d’ací, i has de trobar l’equilibri entre les dues coses”, afegeix. 

El curtmetratge ret homenatge al corrent artístic de la nouvelle vague francesa i forma part del nou treball de la veterana banda xixonenca. Mugroman publica ara el single Diagrama de Venn, de tres cançons, on els tres músics que ara es retroben narren les seues vivències dels últims set anys de parada musical.

Cadascuna de les tres cançons parla d’un aspecte de la vida d’un dels seus tres integrants. El baixista del grup, Pasquals Sanchis, conta que la seua cançó parla de la paternitat i de com canvia l’univers personal de cadascú, mentre que Raúl Carricondo, el bateria, assenyala que la seua parla de la por.

Mugroman presentarà els nous temes en una gira que planeja per al 2022 amb motiu del 20é aniversari de la banda.

També et pot interessar

stats