La 53a Fira del Llibre d'Alacant pretén sumar més autors locals i atraure més públic

L'anterior edició del certamen, que es va desenvolupar entre l'1 i el 10 d'abril, va sumar més de 120 escriptors

Presentació de la fira del llibre d'Alacant, aquest divendres
Presentació de la fira del llibre d'Alacant, aquest divendres / Ajuntament d'Alacant

La 53a edició de la Fira del Llibre d'Alacant se celebrarà del 5 al 14 de maig pròxim amb l'objectiu d'incrementar la presència d'escriptors de la província i l'agenda d'activitats per al públic, segons ha informat aquest divendres l'Ajuntament. L'Espai Sèneca tornarà a acollir aquest certamen, que la seua temàtica protagonista i el nombre de participants es donaran a conéixer en les pròximes dates. L'any passat es va comptar amb un 40% d'autors establits a Alacant i la seua província.

L'edil de l'àrea, Antonio Manresa, ha avançat que volen "tindre major presència de públic", a pesar que en la passada edició van eixir "satisfets amb la resposta en l'emplaçament de l'Espai Sèneca”. "Continuarem treballant per a tancar el millor cartell d'autors possibles i, entre ells, comptarem amb la presència d'autors alacantins, com és el nostre compromís”, ha avançat Manresa.

L'anterior edició del certamen, que es va desenvolupar entre l'1 i el 10 d'abril, va sumar més de 120 escriptors entorn de la novel·la històrica com a temàtica principal i va tenir díhuit presentacions de llibres, editats o autoeditats, per part d'autors nacionals. Entre ells van destacar cares conegudes com a Javier Pérez Andújar (Premi Herralde) o Inés Martín (Premi Nadal).

També et pot interessar

stats