52 restaurants de la Comunitat Valenciana celebren el Dia Mundial de la Paella

Aquest 20 de setembre se celebra el Dia Mundial de la Paella. Enguany, amb unes condiciones marcades per la pandèmia que han obligat a suspendre els actes presencials, però que s'ha reinventat amb un campionat de xefs internacionals a Mestalla i una oportunitat per a menjar paella en restaurants de tota la Comunitat Valenciana.Un total de 52 establiments participen en la Setmana de la Paella, del 17 al 27 de setembre, oferint menús especials per 25 euros, compostos per un entrant, un plat de paella

El 20 de setembre hi haurà un torneig gastronòmic a Mestalla, que es retransmetrà de manera virtual
17 de setembre 2020 - 00:00

Aquest 20 de setembre se celebra el Dia Mundial de la Paella. Enguany, amb unes condiciones marcades per la pandèmia que han obligat a suspendre els actes presencials, però que s'ha reinventat amb un campionat de xefs internacionals a Mestalla i una oportunitat per a menjar paella en restaurants de tota la Comunitat Valenciana.

Un total de 52 establiments participen en la Setmana de la Paella, del 17 al 27 de setembre, oferint menús especials per 25 euros, compostos per un entrant, un plat de paella i postres.

Hi haurà versions de la paella valenciana amb bajoqueta i garrofó d'Alejandro del Toro, la paella d'arròs d'olla amb pilota de La Ferrera i propostes més marineres, com l'arròs sec de coliflor i sépia de platja de Kaymus, l'arròs melós de sépia, calamarons i galeres de Pelayo Gastro Trinquet i l'arròs melós de tonyina roja i gamba del Restaurant Sis Perles, del Campello (Alacantí).

Les reserves ja es poden fer des del web www.worldpaelladay.org.

El dia oficial de la celebració, el 20 de setembre, huit xefs, quatre homes i quatre dones, d'Itàlia, França, Romania, Austràlia, el Japó, la Xina, els Estats Units i Espanya competiran, des dels seus països respectius, e

També et pot interessar

stats