50.000 amants del heavy metal participen en el Leyendas del Rock de Villena

Durant 4 dies, la localitat s’ha convertit en capital del rock, amb actuacions de grups mítics internacionals.

50.000 amants del heavy metal participen en el Leyendas del Rock de Villena
50.000 amants del heavy metal participen en el Leyendas del Rock de Villena

Acaba el festival Leyendas del Rock de Villena. Durant 4 dies, aquest municipi s’ha convertit en capital del rock amb un cartell llegendari format per 65 bandes de rock i heavy metal del panorama nacional i internacional. La cita de 2018 acaba amb l’actuació dels americans W.A.S.P., liderada pel cantant i guitarrista Blackie Lawless, i una xifra de participació de 50.000 persones vingudes des de tots els continents. 

La cita musical que enguany fa 13 anys ha tingut lloc al poliesportiu municipal de Villena. El públic del festival han pogut assistir a concerts molt especials com ara el de Rosendo, encarregat d’encetar el Leyendas del Rock, o bandes com ara Warlock, Mr. Big, Nightwish, Sepultura o Powerwolf. 

L’única incògnita és si Villena tornarà a albergar un dels millors festivals de música rock o heavy metal d’Espanya. La promotora de l’esdeveniment i l’ajuntament decidiran al setembre si la localitat alacantina torna a ser la seu de la cita.

Del 16 al 18 d’agost, Villena acull el Rabolagartija 

Un festival que acaba i un altre que comença. Del 16 al 18 d’agost, el mateix poliesportiu municipal acollirà el Rabolagartija. En el cartell de la quarta edició, entre altres, Kase O, El Niño de la Hipoteca, Boikot, Bebe o Rozalén. També, grups i cantants destacats del panorama valencià com ara Zoo, Xavi Sarrià, Nach, La Raíz o Pupil·les. 

El Rabolagartija se celebra a Villena des de 2015 i enguany els participants disfrutaran de reggae, funk, hip-hop, rock, rock alternatiu o rap, tant d’artistes i grups consolidats com promeses.

També et pot interessar

stats