El 44é Certamen de Bandes s'ajorna fins al mes de juliol

Tot i això, les dates podrien canviar en funció de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19.

La CAM Santa Cecília de Foios en el 43é Certamen de Bandes
La CAM Santa Cecília de Foios en el 43é Certamen de Bandes / Diputació de València

La Comissió Organitzadora del 44é Certamen de Bandes de la Diputació de València, després de valorar la informació sobre l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 amb les dades que arriben des de les autoritats sanitàries, ha decidit ajornar aquest esdeveniment que s’havia de celebrar els dies 9, 10, 16 i 17 de maig i els dos primers caps de setmana del mes de juliol.

La idea és poder celebrar el certamen en les seccions quarta i tercera el cap de setmana del 4 i 5 de juliol al TAMA d’Aldaia, i el cap de setmana de l’11 i el 12 de juliol a la seu de la Unió Musical de Llíria. Tot i que aquestes dates continuen sent provisionals i podrien canviar en funció de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Enguany, el Certamen de Bandes s’havia previst com un certamen de canvi, amb nous criteris de puntuació ajustats als estàndards europeus i amb la participació de jurats internacionals, i amb una descentralització de seu traslladant-lo de la ciutat de València a les comarques valencianes. Des de la comissió organitzadora s’ha destacat, a més, que un certamen no és només anar a tocar, sinó que darrere de cada actuació hi ha mesos d’assaig i això només podrà ocórrer quan s’haja normalitzat la situació i els músics puguen assajar i preparar les peces del certamen amb tota normalitat.

Des de la Delegació de Bandes s’ha volgut llançar un missatge d’ànim a la societat valenciana i al món de la música en particular, amb la voluntat de tornar al més aviat possible a la normalitat des de la prudència i el sentit de la responsabilitat. Igualment, han agraït aquelles iniciatives dels nostres músics, com les dutes a terme aquest 19 de març i moltes altres que, des del confinament però adreçades a tota la societat valenciana, ens ajuden a alleujar la situació i passar millor aquest difícil període.

També et pot interessar

stats