Més de 400 obres digitals s'exposen en vint espais del territori valencià

El Menador de Castelló és una de les seus de la quarta edició de la biennal d'art digital The Wrong

El Menador és un dels espais on es desenvolupa la biennal d'art digital The Wrong
El Menador és un dels espais on es desenvolupa la biennal d'art digital The Wrong

L'espai cultural El Menador, a Castelló de la Plana, és un dels espais on es desenvoluparà, fins a l'1 de març de 2020, la biennal internacional d'art digital The Wrong, un esdeveniment global que té com a objectiu crear, promoure i impulsar l'art digital contemporani a través d'una àmplia selecció d'obres d'art digitals.

La mostra s'ha inaugurat amb la participació de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I, Carmen Lázaro, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, Verónica Ruiz.

Aquesta quarta edició de la biennal té com a ambaixada principal València, en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, i mostrarà més de 420 obres d'art digitals de 132 artistes estrangers, distribuïdes en més de 20 espais culturals, entre elles El Menador de Castelló, que es mostraran de manera simultània en encaminadors i pantalles de tot el territori valencià.

The Wrong es du a terme tant en Internet com en llocs físics: la part d'Internet es fa en espais virtuals, a través d'encaminadors instal·lats a les seus, on s'exhibeixen obres d'art seleccionades. El Menador Espai Cultural disposarà de dos encaminadors amb la possibilitat d'accedir a l'obra d'una vintena d'artistes.

També et pot interessar

stats