La 33 Mostra de València, Cinema del Mediterrani, en marxa fins al 28 d’octubre

Es presenten i es projecten 100 pel·lícules en la renascuda Mostra de València, en la seua 33 edició. Es torna així a donar veu a les produccions valencianes, i també a molta cinematografia europea. À Punt Mèdia n’és un dels patrocinadors.

De la Torre dona vida a José Múgica i ens fa viure les vivències de 12 anys de reclusió, d’incomunicació, d’opressió pel militarisme i feixisme uruguaià.
De la Torre dona vida a José Múgica i ens fa viure les vivències de 12 anys de reclusió, d’incomunicació, d’opressió pel militarisme i feixisme uruguaià.

La renascuda Mostra de València, Cinema del Mediterrani, en la seua 33 edició, ompli les sales dels cines Babel del 18 al 28 d’octubre. Es presenten i es projecten cintes ben diverses en contingut i procedència, des de produccions valencianes fins a cinematografia europea o llatinoamericana. 

L’actor Antonio de la Torre ha vingut a la Mostra a presentar la pel·lícula del director Álvaro Brechner La noche de 12 años. De la Torre dona vida a José Múgica i ens fa viure les vivències de 12 anys de reclusió, d’incomunicació, d’opressió pel militarisme i feixisme uruguaià. La cinta recull el millor cine històric sensorial de la mà dels tres personatges que ens submergeixen en el tancament que patiren des de l’any 1973 fins al 1985. A més de Mújica, hi ha els dissidents Mauricio Rosencof, interpretat per Chino Darín, i Eleuterio Fernández Huidobro, paper que fa l’actor Alfonso Tort. 

El director Álvaro Brechner torna a València agraït del fet que la cinta es programe a la Mostra abans de l’estrena comercial el mes que ve. Fins diumenge que ve, 28 d’octubre, la Mostra de València projecta als cines Babel desenes de pel·lícules, la majoria amb presència de directores i directors, actrius i actors, i professionals dels equips de rodatge. A més, se celebra la Mostra dels Instituts, i el congrés Cine i Crisi en el Mediterrani.

També et pot interessar

stats