3.000 efectius vetlaran per la seguretat en les Fogueres de Sant Joan

Un centenar d'agents de la policia local d'Alacant realitzaran controls d'alcoholèmia a tota la ciutat.

3.000 efectius vetlaran per la seguretat en les Fogueres de Sant Joan
3.000 efectius vetlaran per la seguretat en les Fogueres de Sant Joan

Alacant es prepara per a les Fogueres amb un dispositiu de seguretat especial en què hi participaran 3.000 persones, entre Policia Nacional, policia local, Guàrdia Civil i altres serveis d’emergències com ara Protecció Civil, Bombers, personal sanitari i voluntaris. 

Durant les festes de Fogueres es pararà especial atenció al consum d'alcohol entre els menors i hi haurà un dispositiu especial contra el botellot. A més, un centenar de policies locals realitzaran controls d'alcoholèmia per tota la ciutat en punts fixes a les zones d'oci i també en controls mòbils que recorreran tota la ciutat. 

D'altra banda, hi haurà punts violeta contra l’assetjament sexual, amb què es pretén contribuir a fer que la ciutadania disfrute d’unes festes "lliures d’agresions sexuals". 

Entre els dies 18 i 25 es tallaran al trànsit les avingudes de l'Estació i Alfons X el Savi. El permís per a les revetles amb música començarà el dia 20 i hauran de tancar a les 4:30 h de la matinada. A més, s'activarà un dispositiu especial de neteja per a recollir les més de 3.500 tones de residus que, es preveu, es generaran per la festa.

També et pot interessar

stats