Més de 2.000 aspirants es presenten al càsting d''Operación Triunfo' a València

De tots els participants, només noranta han passat a la següent fase del programa d'Amazon Prime

EuropaPress 5338104 casting ot valencia (2)
Un moment del càsting d'Operación Triunfo a la Fira València / Operación Triunfo

Un total de 2.182 aspirants han participat aquest dilluns en el càsting d'Operación Triunfo a la Fira València. D'aquest total, noranta han passat a la següent fase i continuen amb possibilitats de participar en el concurs, que s'estrenarà en Prime Video a finals de setembre i es podrà veure a Espanya i en més de trenta països d'Amèrica Llatina.

Les persones que han participat en el càsting havien de cantar a cappella durant un mínim de vint segons i en cas de passar a la següent ronda, rebien un adhesiu que els permetia continuar somiant a ser un dels elegits. Després de set hores de càsting, els aspirants que han passat a la següent fase han rebut el seu adhesiu.

Operación Triunfo ofereix un llistat de cinquanta cançons que els candidats han de triar per al càsting, i alguns dels aspirants han aprofitat el pas del programa per València per a versionar-les en valencià. Per exemple, s'ha sentit aquesta versió de Me quedo contigo de Los Chunguitos, popularitzada fa uns anys per Rosalía, que la va cantar en la gala dels Goya de 2019.

La segona fase ja té lloc a porta tancada. Els aspirants han de preparar tres cançons que es poden acompanyar amb instruments sense amplificació o amb bases musicals que porten amb USB. La primera de les cançons que canten ha de formar part del llistat que ofereix Operación Triunfo en Amazon Music.

També ha fet acte de presència en el càsting el ratpenat Amunt, la mascota del València CF, que ha estat donant suport a tots els presents per a aconseguir el cobdiciat adhesiu.

El càsting d'Operación Triunfo ja ha passat per Barcelona, Saragossa, Santiago de Compostel·la i Bilbao abans d'arribar a València. Ara faran una aturada fins al mes de setembre, quan es faran càstings a Las Palmas de Gran Canaria, Màlaga, Sevilla i Madrid.

L'última fase del càsting tindrà lloc a Barcelona i allí, dels elegits a les nou ciutats on s'hauran fet càstings, se seleccionaran els díhuit concursants que competiran en una gala inicial per a entrar en l'acadèmia i formar part del concurs.

També et pot interessar

stats