17 cines valencians retransmeten el 'Mayerling' del Royal Ballet alhora amb centenars de sales i teatres de tot el món

Els veïns de 14 municipis de la Comunitat Valenciana podran gaudir de la primera projecció internacional en directe de la reconeguda companyia anglesa

Cartell promocional de la projecció
Cartell promocional de la projecció

Seran 17 cines valencians repartits a 14 municipis els que participaran aquesta nit en la primera retransmissió en directe d’una obra del Royal Ballet, la reconeguda companyia britànica, des de la Royal Opera House, al Covent Garden de Londres.

Sales de cine i cases de cultura de l'Alfàs del Pi, Alacant, Alzira, Calp, Dénia, Finestrat, Oliva, Ondara, Ontinyent, Requena, Torrevella, València, Vila-real i Villena n'acolliran l'emissió via satèl·lit. 

La coreografia de Mayerling, un clàssic del repertori del Royal Ballet, és l’obra triada per a aquesta projecció internacional en què participen més de 150 sales de cine i teatres de 115 ciutats d'Espanya.

L'emissió en viu té una durada de tres hores i inclou la presentació i dos intervals. A més, oferirà una visió única de l'espectacle amb imatges exclusives entre bastidors, entrevistes i primers plans dels artistes.

També et pot interessar

stats