15.03.2024 | El magazín matinal de la ràdio d'À Punt ix al carrer per a celebrar les Falles

115 min.
tp

Hui, el magazín de Les notícies del matí ix de l'estudi Toni Mestre! Totes les persones de l'equip vivim la festa de les Falles al carrer. Hem traslladat l'estudi a la falla Exposició de València, guanyadora del primer premi de Secció Especial de l'any passat. Vigents campions, per tant, fins que no es donen a conéixer els premis d'enguany. Aquesta comissió aconseguia el premi de millor falla per primera vegada el 2023, 40 anys després d'estar en Secció Especial i 74 anys després de nàixer com a comissió. Enguany, per tant, fan 75 anys i ho celebrarem des d'allí.

Parlarem amb el president, Manolo Mas, amb la fallera major d'enguany, Carla Sanz, amb les falleres majors infantils (perquè en són dos!), les bessones Inés i Isabel Álvarez, i amb una de les falleres majors més antigues, amb Paz Pérez Villanueva, que ho va ser l'any 1956. Però per allí també passaran altres protagonistes de la festa, com ara l'especialista en indumentària Victoria Liceras.

Les nostres companyes Elena i Paloma recorren diversos punts de la ciutat a la recerca de més protagonistes. Estaran a la plaça de l'Ajuntament per a veure com serà la mascletà de hui, buscaran la millor bunyoleria... També estarem a les comarques del nord i del sud per a veure com viuen a ciutats com ara Borriana o Dénia la festa de les Falles. I tindrem música fallera en directe, la de la valenciana Mia Rizzo.

stats