Aquest contingut ja no està disponible per veure.

12.05.2020 | NM Les empreses de monitors perden el 80% de la facturació per la Covid-19

6 min.
tp

Les empreses d'oci educatiu reclamen a l'administració que compten amb ells a l'hora de dissenyar els programes d'estiu. Asseguren que coneixen com ningú les condiccions de les activitatst i són els primers interessats a garantir la salut dels xiquets i monitors. En 'LNM' aprofundim en este sector.

Felip Kervarec, president de l'Associació Valènciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu (Avecoe), assegura que el 80% de la facturació d'empreses de monitoratge ha caigut perquè la seua activitat es concentra en els mesos d'abril, maig i juny, i complementa amb l'estiu. "El nostre sector mou 900 milions d'euros a l'any i ocupa 45.000 persones".

Kervarec reivindica que el col·lectiu es troba molt regulat i “no te cap dubte” que poden assumir totes les disposicions, això sí, “les activitats tradicionals de temps lliure s'hauran adaptar a les noves normatives”.

Avecoe reclama un diàleg amb administracions i demana poder assessorar sobre les diferents normatives que afectaran les activitats. També sol·liciten ajudes per a estructurar sector i facilitar la participació dels xiquets en els programes d'oci educatiu.

Contingut no disponible
stats