Miquel Cervera, afectat per l'incendi: "Vérem com tot el de la teua vida, tot l'esforç, es cremava"

Desesperació i impotència és el que relata aquest testimoni en primera persona davant del que ja es considera el pitjor incendi residencial de la història de València

Miquel Cervera relata els esdeveniments d'una nit llarga als micròfons d''À Punt Notícies' / À Punt NTC

Miquel Cervera, uns dels veïns que vivia en la primera planta de l'edifici sinistrat, ha explicat en Les notícies del matí l'angoixa del moment en què es va assabentar de l'incendi. Desesperació i impotència és el que relata aquest testimoni en primera persona.

Segons explica, les plaques enceses que queien des de la setena planta van alertar el matrimoni que estava a l'interior de l'edifici en el primer pis. En veure el material en flames va donar l'avís d'alarma a la resta del veïnat, especialment els més majors amb dificultats de mobilitat.

"Ara la pregunta és què fem? Què fem ara? Miquel Cervera - Veí afectat per l'Incendi de Campanar

Cervera descriu un escenari desolador i el sentiment colpidor de veure com "ho perdia tot" en el que ja es considera el pitjor incendi de la història residencial de la ciutat de València. "Ara la pregunta és què fem? Què fem ara?" amb aquestes paraules ha acabat Miquel Cervera el relat d'una nit llarga als micròfons d'À Punt Notícies.

També et pot interessar

stats