Emprenedors, 'start-ups' i inversors es donen cita en la Valencia Digital Summit

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València acull la cinquena edició d'aquesta trobada internacional, on projectes disruptius busquen capital per a convertir-se en una realitat

Imatge d'una de les xarrades a la cimera Valencia Digital Summit
Imatge d'una de les xarrades en la cimera Valencia Digital Summit / À Punt Mèdia

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València acull durant tres dies la cinquena edició de la Cimera Digital de València. Anomenada Valencia Digital Summit, és una trobada per a emprenedors, start-ups, inversors i corporacions. Allí s'ha traslladat tot l'equip de Les notícies del matí per a conéixer de primera mà els detalls d'aquesta trobada anual on emprenedors, start-ups, inversors i corporacions són els protagonistes.

El primer dia de les jornades, l'equip de Les notícies del matí ha parlat amb Karina Virrueta, cap de desenvolupament de sistemes d'Startup Valencia i amb Paloma Mas, responsable d'actes de Plug and Play Tech Center i membre de la junta directiva d'Startup Valencia. Amb elles han parlat, amb el rerefons del lema de la cinquena edició: "Inspirant el bon futur".

Com ha explicat Karina Virrueta, "en aquest trobada entre emprenedors tecnològics i innovadors bull l'espirit innovador". Virrueta ha volgut recalcar el caràcter internacional de la cimera.

Paloma Mas, per la seua part, ha explicat als micròfons de Les notícies del matí que "aquesta és l'oportunitat perfecta per a unir projectes disruptius que poden canviar el món amb inversors que tenen recursos econòmics".

També ha dit que les corporacions i les grans empreses tenen l'oportunitat d'eixir del despatx... "i ací veuran què fan les universitats, els emprenedors...". Les dues directives han destacat que en la cimera es busca fer negoci, però des d'ací "es podrà canviar el futur. Veurem solucions per al canvi climàtic, coneixerem noves empreses que milloren el nostre benestar, la nostra salut...".

Durant tres dies el públic assistent podrà escoltar més de 300 speakers que faran valdre l'ecosistema emprenedor valencià. Tot al llarg de diverses taules dedicades a la sostenibilitat, la intel·ligència artificial, les aplicacions mòbils, entre moltes altres qüestions que ocupen i preocupen en l'actualitat. Startup Valencia és la plataforma que ha fet possible la cimera.

També et pot interessar

stats