La Vila - Les Abelles, el derbi del rugbi valencià, diumenge per la televisió d’À Punt

La finestra esportiva s’obri de nou per a retransmetre tota l’emoció del duel entre el CR La Vila i el CP Les Abelles, els dos equips valencians de la Divisió d’Honor de rugbi.

Foto: Les Abelles
Foto: Les Abelles / Departament de Comunicació
13 de gener 2023 - 11:21

À Punt retransmetrà aquest diumenge 15 de gener a les 12:00 hores el partit de la màxima categoria del rugbi nacional, el duel de la Divisió d’Honor A entre el CR La Vila i el CP Les Abelles.

Des de l’estadi de rugbi de la Vila Joiosa, conegut popularment com el pantà, els dos únics equips valencians de la màxima categoria del rugbi mesuraran forces amb les càmeres d’À Punt com a testimoni.

La narració correrà a càrrec de Dani Hermosilla, a qui acompanyaran en els comentaris dos veus tan autoritzades com les de José Juan Ferri, secretari de la Federació Valenciana de Rugbi, i Gonzalo Álvarez, entrenador de l'equip sènior territorial de Les Abelles.

Foto: CR La Vila
Foto: CR La Vila

Un atractiu duel que correspon a la novena jornada de Lliga i que enfronta el conjunt de la Vila Joiosa, fanalet roig de la classificació, contra Les Abelles, antepenúltim de la taula. Els de la Marina Baixa veuen en el partit una bona oportunitat per a sumar, enfront de la seua afició, la primera victòria en el caseller, que els permetria abandonar el lloc de descens. Per la seua banda, els visitants aspiren a sumar la que seria la segona victòria, que els ajudaria a marcar distàncies amb els llocs més perillosos de la classificació. À Punt continua el 2023 apostant per donar suport i visibilitat als esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats