‘A la Ventura’ s’acomiada fins a la tardor

L'espai tornarà a la tardor en horari matinal i amb emissió diària, de dilluns a divendres

‘A la Ventura’ s’acomiada fins a la tardor
‘A la Ventura’ s’acomiada fins a la tardor / Departament de Comunicació
10 de juny 2021 - 10:02

Aquest divendres el programa A la Ventura posa punt final a la temporada. Tornarà a partir de la tardor en horari matinal i amb emissió diària, de dilluns a divendres.

Durant 34 setmanes, l’espai conduït per la periodista Marta Ventura ha obert una finestra per a l’anàlisi i el debat al voltant de tota l’actualitat política i social de la Comunitat Valenciana.

L'equip del programa 'A la Ventura'
L'equip del programa 'A la Ventura'

Pels estudis 1 i 2 d’À Punt Mèdia han passat més de 300 convidats, entre ells el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, el valencià José Luis Ábalos; la ministra d’Educació, Isabel Celaá; l’exministre de Sanitat Salvador Illa, o el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque.

A la Ventura també ha tingut els principals referents de la política valenciana, com ara el President de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta Mónica Oltra; el vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau; l’expresidenta del PP en la CV, Isabel Bonig, o l’exlíder autonòmic de Ciudadans, Toni Cantó.

L’economia, la cultura o els conflictes socials han nodrit de continguts, cada divendres, dues hores i mitja. Entre les persones més rellevants que s’han llançat a la ventura es troben el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, el controvertit enginyer informàtic Hervé Falciani o l’actriu Aitana Sánchez Gijón.

'A la Ventura' tornarà amb novetats i sorpreses
'A la Ventura' tornarà amb novetats i sorpreses / Departament de Comunicació

‘La mort de Guillem’

Un dels programes que més ressò va tindre va ser el dedicat al jove antifeixista valencià Guillem Agulló. Arran de l’estrena de la pel·lícula La mort de Guillem, sobre l’assassinat i el procés posterior, A la Ventura va emetre un especial de tres hores que va batre rècord d’audiència amb un 8,5% de share i 103.000 espectadors.

 Una temporada marcada per la Covid-19

La ciència ha estat molt present al llarg de tota la temporada. La Covid-19 ha sigut un dels temes principals i, amb ànim divulgador, pel programa han passat els principals experts en salut no només de l’àmbit espanyol, també mundial. Seguint l’actualitat, també s’han fet connexions amb convidats arreu del món, des de la Xina, Nova Zelanda, el Brasil o els Estats Units.

També et pot interessar

stats