'Tresor o trasto' posa en valor peces de Balenciaga, Salomé, el Genovés, Paula Echevarria i Ramón Garcia

El concurs presentat per Eugeni Alemany va arrancar les emissions setmanals divendres passat amb un fantàstic 9,2% de share

Eugeni Alemany és un dels presentadors del concurs d'À Punt 'Tresor o trasto'
Eugeni Alemany és un dels presentadors del concurs d'À Punt 'Tresor o trasto' / À Punt
19 de gener 2023 - 12:58

El divendres 20 de gener À Punt va emetre un nou capítol de Tresor o trasto, el concurs favorit dels valencians, en el qual dotze objectes amaguen dotze històries úniques i dotze preus que van des d'un euro fins als 10.000.

L'èxit del programa d’Eugeni Alemany es va traduir divendres passat en un increïble 15,5% de target comercial, líder absolut amb més de 133.000 espectadors en algun moment del programa, amb un 9,2% de share.

Aquesta setmana, les concursants que venen disposades a emportar-se el tresor de la nit són Neus i Nerea, dues germanes d'Alcoi aficionades a les arts. Intentaran, a base d'intuïció i bon encert, descobrir quins són els objectes més valuosos de l'aparador. Per a això, hauran de posar molta atenció a les explicacions d'Arabella León, la nostra experta en Història de l'Art que coneix els secrets de la dotzena d’objectes de la nit.

En aquesta ocasió, i tenint en compte que les concursants són unes grans aficionades a la moda, jugarem amb un mocador de seda natural, dos vestits que han portat dues figures molt conegudes: l’actriu i influenciadora Paula Echevarría i la cantant guanyadora d'Eurovisió el 1969, Salomé, a més de la capa que durant quasi 40 anys ha lluït el presentador Ramón García en la retransmissió de les Campanades.

Però també jugaran amb una Mare de Déu d'alabastre del segle XVIII, un dron, una escultura de vidre i un soldadet de plom. Serà algun d'aquests objectes el tresor de la nit?

Neus i Nerea no estaran a soles, atés que comptaran amb l'ajuda de la nostra padrina de la nit, la periodista Chus Lacort qui, a més, ens portarà un objecte amb el qual completar l'aparador: 10 làmines amb esbossos originals que el mateix dissenyador Balenciaga va regalar a una bona amiga i que durant anys va tindre exposats en una boutique.

Entre els objectes valencians de la nit comptarem amb un guant de pilota valenciana signat per Paco Cabanes, el Genovés, i una rèplica de la Bíblia de Sant Vicent Ferrer. Dos tresors amb dues històries increïbles que poden amagar els 10.000 euros de la nit, o no. 

També et pot interessar

stats