Torna el programa ‘Des de la banda’ amb l’inici de la Lliga 2022/2023

El programa de la ràdio d’À Punt inicia el divendres una nova temporada amb el començament de la competició de Lliga de Futbol en Primera i Segona Divisió

La temporada passada va oferir als oients més de 800 hores de retransmissions esportives

Imatge del programa 'Des de la Banda' de la passada temporada
Imatge del programa 'Des de la Banda' de la passada temporada
11 d'agost 2022 - 14:17

El programa Des de la banda, que dirigeix Jordi Sanchis en la ràdio d’À Punt, enceta la temporada el divendres, 12 d’agost, amb la retransmissió del partit de Segona Divisió que juga el Llevant UE contra la Societat Esportiva Osca a les 21 hores.

El dissabte 13 es retransmetrà el duel entre el Real Valladolid i el Vila-real CF, el diumenge 14 l’enfrontament del València CF contra el Girona CF i l’estrena del filial groguet contra el Ràcing Club de Santander.

Jordi Sanchis, Raül Pina i Ximo Tamarit estaran, un any més, al capdavant d’un programa que tindrà com a col·laboradors habituals l’exjugador del València CF i el Vila-real CF, entre altres, Robert Fernández; l’exjugador i secretari tècnic del Vila-real CF. Javi Valls; l’exjugador David De la Hera; el porter Manu Herrera; l’exàrbitre César Escribano; l’excapità del València Basket, Natxo Rodilla, i la polifacètica entrenadora Patricia Campos.

El programa Des de la banda retransmetrà en aquesta nova campanya, com ha fet des del seu naixement, tots els partits oficials que disputen els equips de Primera i Segona Divisió de futbol, a més dels partits del València Basket, els duels dels conjunts valencians de 1a i 2a Federació de futbol i els partits més importants dels equips valencians en diferents modalitats esportives.

D’aquesta forma, À Punt continua apostant per la ràdio i l’esport en directe amb un programa que la temporada passada va oferir als oients més de 800 hores de retransmissions esportives.

També et pot interessar

stats