‘Territori sonor’ de la ràdio d’À Punt continua de festival en festival

El programa estarà al Medusa de Cullera, el Rabolagartija de Villena, el Rototom de Benicàsssim i el Mediterránea de Tavernes de la Valldigna

L'equip va estar al Festival 'Leyendas del rock'
L'equip va estar al Festival 'Leyendas del rock' / Departament de Comunicació
09 d'agost 2022 - 12:47

La ràdio d’À Punt continua sent a l’agost la brisa més refrescant a les nits amb les connexions en directe des dels festivals musicals d’estiu a la Comunitat Valenciana a partir de les 20 hores i fins a les 23 hores. Aquesta mateixa setmana l’equip que encapçala la presentadora Clara Laguarda visitarà el Festival Medusa de Cullera (11 d’agost) i el Festival Rabolagartija de Villena (12 d’agost).

Territori Sonor amb el seu estudi de programa itinerant
Territori Sonor amb el seu estudi de programa itinerant

La setmana que ve Territori sonor també ens oferirà tot el que passe des del Rototom de Benicàssim (18 d’agost) i des del Festival Mediterránea de Tavernes de la Valldigna (19 d’agost).

Al Festival Iboga amb les Maluks, un dels grups d'entrevistades
Al Festival Iboga amb les Maluks, un dels grups d'entrevistades

Sorteig d’entrades per al Mediterránea

Ja es pot participar en les xarxes en el sorteig per a anar a gaudir en directe d’aquest festival a la Valldigna. Territori sonor ha llançat, entre les diverses accions prèvies previstes, el sorteig de dues entrades dobles en Instagram. La resolució de les afortunades i afortunats serà el dilluns 15 d'agost.

D’altra banda, el magazín matinal Podríem fer-ho millor va començar ahir el sorteig de sis entrades dobles (dotze entrades) a través del telèfon de participació del programa (618 552 166) i continuarà llançant en les xarxes socials una pregunta senzilla per als oients que vulguen concursar els dies 10,12, 15, 16 i 17 d’agost.

Al Feslloc amb Xavi Sarrià
Al Feslloc amb Xavi Sarrià

El programa Territori sonor, que ja va visitar al juliol festivals com ara l’Iboga Summer Festival de Tavernes de la Valldigna o el Feslloc a Benlloc, continua el mes d’agost acostant la música i les entrevistes dels grups participants en les cites de l’estiu més esperades per un públic que tria aquesta opció per a les seues vacances.

També et pot interessar

stats