‘Territori sonor’ emetrà dilluns el seu programa de ràdio des de la Ciutat de les Arts i les Ciències

A partir de les 21:00 hores, per a celebrar els deu anys de la seu valenciana de la Berklee College of Music

Dos hores de música en directe, dilluns a Territori sonor
Dos hores de música en directe, dilluns a Territori sonor / Departament de Comunicació
20 de maig 2022 - 13:22

El programa de la ràdio d’À Punt Territori sonor emetrà un programa especial el dilluns 23 de maig, a la Ciutat de les Arts i les Ciències, per a celebrar els deu anys de la seu valenciana de la Berklee College of Music.

Coneixerem el treball que s’ha fet durant aquesta dècada i l’experiència que han viscut tant l’alumnat com el professorat i la direcció del centre. Durant aquest especial escoltarem la música en directe de l’alumnat de Berklee des de l’escenari privilegiat a l’antic llit del Túria.

Territori Sonor des del cor del Berklee College of Music
Territori Sonor des del cor del Berklee College of Music

El campus internacional a València de la prestigiosa acadèmia de música és l’única seu fora de Boston, on va nàixer l’escola. Per les aules de Berklee han passat artistes i professionals que han guanyat premis Grammy, Oscar, Tony i Emmy.

Podreu celebrar amb la ràdio d’À Punt l'aniversari del campus valencià de Berklee el dilluns 23 de maig, des de les nou fins a les onze de la nit. A més, el programa prepara un interessant contingut exclusiu que es podrà trobar en les xarxes socials del programa.

També et pot interessar

stats