‘Territori sonor’ celebra mil programes amb un especial des del Jardí Botànic de València

L’efemèride tindrà lloc el dijous 2 de juny, a partir de les 21 hores, amb un concert íntim de Neus Ferri, Smoking Souls, Tesa amb Jonatan i Christian Penalba, Funkiwis i Auxili 

Manuela Alandes, presentadora de Territori Sonor
Manuela Alandes, presentadora de Territori Sonor / Departament de Comunicació
30 de maig 2022 - 11:41

El dia 2 de juny el programa musical de la ràdio d’À Punt Territori sonor celebra l’emissió número mil i volen fer-ho amb un concert exclusiu. L’equip del programa es desplaçarà al pulmó del barri del Carme de València per a fer dues hores de programa plenes d’agraïment i bona música. Serà un concert íntim a l’umbracle del Jardí Botànic de la Universitat de València que podrem viure a través de les ones. Els oients podran gaudir d’un cartell format per bandes que enguany han tret nous treballs com Neus Ferri, Smoking Souls, Tesa amb Jonatan i Christian Penalba, Funkiwis, Auxili i més sorpreses.

Neus Ferri, Smoking Souls, Tesa amb Jonatan i Christian Penalba, Funkiwis i Auxili
Neus Ferri, Smoking Souls, Tesa amb Jonatan i Christian Penalba, Funkiwis i Auxili

Manuela Alandes, presentadora de Territori sonor, i tot l’equip oferiran un programa molt especial a partir de les 21 hores. “Hem tingut col·laboracions d’especialistes musicals valencianes i valencians que abasten tots els gèneres i estils. -comenta la presentadora- Gràcies a totes les persones que han compartit la passió per la música que es compon i arriba a les nostres comarques, que han format part de l’equip i han seguit l’actualitat musical valenciana amb nosaltres”.

Territori Sonor celebra 1000 programes amb un cartell de luxe
Territori Sonor celebra 1000 programes amb un cartell de luxe

En aquesta temporada han passat 241 artistes i bandes valencianes per l’estudi i, des que va començar Territori sonor, més de 700 han interpretat temes en directe a la ràdio d’À Punt. Des de setembre han estrenat 275 novetats de creadores i creadors de les nostres comarques. En total, des que va començar Territori sonor, s’han emés més de 900 cançons publicades per valencianes i valencians.

L’11 de desembre de 2017 van començar les emissions de Territori sonor, de dilluns a divendres, presentat per Amàlia Garrigós. Durava una hora. El setembre de 2019, des del programa 380 va continuar amb un equip conduït per Manuela Alandes, amb dues hores de programa des de setembre de l’any anterior.

Els dies i els anys han passat, amb una pandèmia pel mig que no ha evitat que la música continuara sonant en la ràdio d’À Punt. De fet, durant el confinament hi va haver programa els set dies de la setmana.

Territori sonor ha traslladat, a més, la música de concerts i festivals, fent gala del seu nom, a tot el nostre territori.

“Hem fet programes des del Feslloc, l’Emac, el Real Jazz, el Trovam, i altres espais musicals, hem connectat des de grans festivals valencians i concerts íntims, hem estat a les festes de la Magdalena, Falles i Fogueres amb programes especials. Tot, gràcies als i les artistes que han confiat en nosaltres”, assenyala la presentadora i directora del programa.

Aquesta confiança, de segur, continuarà molt de temps des de les ones de la ràdio d’À Punt, amb un espai consolidat per la qualitat que ofereix i el suport de totes aquelles i aquells que estimen la música que sona en valencià.

També et pot interessar

stats