La televisió d’À Punt transmetrà diumenge en directe el partit entre el Terol i l’Hèrcules d’Alacant CF

El conjunt alacantí lluita per a aconseguir assegurar els llocs de promoció d’ascens a la divisió de plata del futbol espanyol.

Una imatge d'arxiu
Una imatge d'arxiu

La televisió d’À Punt transmetrà en directe diumenge, 10 de febrer, el partit que enfrontarà l’Hèrcules d’Alacant CF contra el Terol. Serà el segon partit oficial de l’Hèrcules en aquesta temporada que transmet la televisió pública valenciana.

El partit començarà a les 17:00 h a l’estadi Pinilla de l’equip aragonés, que es troba en la zona baixa de la classificació. Per la seua part, el conjunt alacantí, amb 38 punts, lluita per a aconseguir assegurar els llocs de promoció d’ascens a la divisió de plata del futbol espanyol. La comentarista de l’enfrontament serà l’entrenadora Patricia Campos.

À Punt va començar les transmissions dels partits de Segona Divisió B al mes d’octubre. La plataforma pública de comunicació va signar el 2018 un conveni amb el CE Castelló, amb l’Ontinyent CF i amb el CE Alcoià que li garanteix els drets per a transmetre els partits a casa. L’acord permet també intercanviar partits amb altres televisions autonòmiques per a oferir els enfrontaments que es juguen fora de casa. En la Segona B juguen equips de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Illes Balears, Aragó i Castella-la Manxa.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia es poden seguir i trobar en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats