La televisió d’À Punt transmetrà diumenge en directe el partit entre l’Hèrcules i el Mestalla

Serà el primer partit que la televisió d’À Punt retransmet a l’estadi Rico Pérez.

Una imatge d'arxiu de l'Hèrcules
Una imatge d'arxiu de l'Hèrcules

La televisió d’À Punt transmetrà en directe el pròxim diumenge, 17 de novembre, a les 18:00 hores el partit que enfrontarà l’Hèrcules d’Alacant CF al València Mestalla. Serà el primer partit que la televisió d’À Punt retransmet a l’estadi Rico Pérez.

El derbi autonòmic estarà comentat per Daniel Hermosilla, David de la Hera i Raúl Pina. L’Hèrcules, amb 11 punts, està en el lloc 16 de la Segona Divisió B i busca escalar posicions després d’un mal inici en la Lliga. L’equip que entrena Jesús Muñoz aspira a disputar l’ascens, com la temporada passada.

El Mestalla, per la seua banda, també està de moment en la part baixa de la taula, amb 14 punts i en la posició 13 de la categoria de bronze del futbol espanyol. En l’últim partit disputat, a pesar d’això, va guanyar per 3-1 l’Atlètic Llevant.

À Punt va començar les transmissions dels partits de Segona Divisió B el mes d’octubre del 2018. En aquesta divisió competeixen, en el grup tercer, el Castelló, el Villarreal B, La Nucia, el València Mestalla, l’Atlètic Llevant, l’Hèrcules d’Alacant i l’Oriola.

Totes les emissions de la televisió i de la ràdio d'À Punt es poden seguir en directe i en la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/, i en les aplicacions mòbils i d’smart TV.

També et pot interessar

stats