La televisió d’À Punt retransmet diumenge la Marató i la Mitja Marató Elite Edition de València

Més de 100 corredors buscaran obtindré plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio del 2021.

Enguany tant la Marató, que celebra el 40 aniversari, com la Mitja Marató estaran marcades per les restriccions i les mesures de seguretat.
Enguany tant la Marató, que celebra el 40 aniversari, com la Mitja Marató estaran marcades per les restriccions i les mesures de seguretat.

À Punt torna a fer costat a l’atletisme. La televisió valenciana retransmetrà el diumenge 6 de desembre a partir de les 7:45 hores la Marató i Mitja Marató Trinidad Alfonso EDP Elite Edition. La prova aplegarà vora 300 atletes professionals de 43 països inclosos els 15 millors de la Comunitat Valenciana

El periodista Xavi Blasco, presentador del programa A córrer d’À Punt, serà l’encarregat de narrar la prova des de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, punt d’eixida i d’arribada de la cursa. Tindrà la col·laboració dels periodistes especialitzats Àlex Calabuig i Fernando Miñana en la retransmissió i de Ximo Tamarit, que s’encarregarà de les entrevistes als protagonistes. A les 8:00 hores es donarà l’eixida a la Mitja Marató i a les 8:30 hores a la Marató

Enguany tant la Marató, que celebra el 40 aniversari, com la Mitja Marató estaran marcades per les restriccions i les mesures de seguretat. S’ha reduït el recorregut de les dues curses a una volta la mitja marató i dues voltes la marató. A més, s’ha restringit l’accés al públic a les zones d’eixida i meta i des de l’organització de la prova es demana la col·laboració de tots per a tindre una Marató responsable i s’anima a seguir aquesta cita de primer nivell mundial per televisió.

De fet, es tracta de la primera gran cursa del 2021 les marques de la qual serviran de qualificació per als Jocs Olímpics i els Jocs Paralímpics de Tòquio, després que s’han suspés pràcticament totes les proves del 2021 per la pandèmia. Un fet que ha generat molta expectació, ja que més de 100 corredors professional buscaran obtindré una plaça per a Tòquio 2021.

L’organització ha posat en marxa un ampli dispositiu mèdic i sanitari per tal de crear una bambolla sanitària al voltant als corredors d’elit que vindran a València i també unes mesures excepcionals de seguretat per a garantir el mínim risc sanitari per a tots els implicats en la celebració de l’esdeveniment.

També et pot interessar

stats