'Al ras' viatja divendres a Elx

El programa es realizarà des del Centre Cultural les Clarisses i entre altres temes, parlarem amb Susi Díaz, estrela Michelín.

\'Al ras\' viatja divendres a Elx

 El programa es realizarà des del Centre Cultural les Clarisses i entre altres temes, parlarem amb Susi Díaz, del restaurant La Finca d’Elx, estrela Michelín. La primera taula redona del programa girarà al voltant del Palmerar, del Misteri i del Museu Escolar de Pusol, els tres béns destacats per la Unesco. En la taula redona intervindran Gregory Alemany, expert en el Palmerar; Joan Castaño, arxiver del Patronal del Misteri; i Rafael Martínez, director de la Fundació del Museu Escolar de Pusol.

La Dama d’Elx també centrarà un altra part del programa especial a la ciutat. Així, s’entrevistarà Francisco Vives, expert en l’escultura i autor de La Dama de Elche en el año 2000. També es farà una connexió amb el museu arqueològic.

Però Elx és molt més que el seu patrimoni arqueològic. És també la seu d’una potent indústria com és el calcer. Per això, durant el programa es parlarà amb representants d’Inescoop, el Centre de Innovació i Tecnologia del Calcer, i d’El Sastre del Pie, una empresa de sabates personalitzades i fetes a mida. I també, sobre el Fondó d’Elx i el xarxet marbrenc, una espècie en extinció, parlarem amb el president de la Junta Rectora del parc natural, Vicent Sansano.

Al ras s’acostarà finalment a la Setmana Santa d’Elx amb una taula redona amb els responsables de la Junta Major de Confraries i Germandats de la Setmana Santa i amb altres protagonistes de la celebració. I està prevista una connexió amb el Mercat de la Palma Blanca.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta dels programes emesos en la ràdio d'À Punt Mèdia es poden sentir en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats