‘Al ras’ farà demà el programa des d’Almassora

En directe des de l'Ajuntament.

'Al ras' visita la Plana Alta
'Al ras' visita la Plana Alta

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, que presenta Jèssica Crespo, estarà demà dimecres, en directe des de l’Ajuntament d’Almassora, a la comarca de la Plana Alta. En esta ocasió, la periodista estarà acompanyada de Josep Rodríguez.

Des d’allí parlarem de temes vinculats a la realitat del municipi, com ara la ceràmica o els cítrics. Sobre ceràmica tindrem als micròfons el director de l’Institut Tecnològic de la Ceràmica, Gustavo Mallol, i també farem balanç de la fira del sector, Cevisama, que va tancar les portes divendres a Fira València. Entrevistarem també Carmela Tello, guanyadora del Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló i l’arquitecte Ramón Esteve, guanyador de l’Òscar al millor disseny amb una col·lecció de Porcelanosa.

La crisi dels cítrics ocuparà també una part del nostre magazín de demà. César Estanyol, de la Plataforma per la Dignitat dels Llauradors i Carles Peris, secretari general de la Unió de Llauradors i Ramaders, ens explicaran la situació que viu aquest conreu tradicional valencià que ara viu un moment d’especial incertesa per la competència dels cítrics de països tercers.

En Al ras també parlarem demà d’altres temes. Tindrem un temps, per exemple, per a parlar amb el cronista de Nules, Vicent Felip Sempere, sobre la vila emmurallada de Mascarell, única a la Comunitat Valenciana, que hi ha al terme municipal de Nules; connectarem amb el museu del joguet d’Almassora i parlarem amb la seua comissària, María Arenós. I l’actriu, directora, dramaturga i dissenyadora de vestuari, Sonia Alejo, ens parlarà del Congrés de les Arts Escèniques que té lloc a Castelló i que es clausura demà. A més, Patricia Artero ens parlarà del X Certamen Nacional de Gènere Negre i Policíac.

La música del programa de demà vindrà de la mà del guitarrista Toni Porcar i en l’apartat gastronòmic parlarem de les VIII Jornades Galera del Grau de Castelló amb Lola Martínez, presidenta de l’Associació Grau Gastronòmic. També ens explicaran què és la màquina del cremadet al Bar Casa Xavi.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es

També et pot interessar

stats